ivermectin covid trial ivexterm precio en farmacia guadalajara can i buy ivermectin cream over the counter ivermectin s cheap ivermectin horse wormer is antivert over the counter medication ivermectin injection price in kenya stromectol tablets ireland

Ovih dana je bilo dosta priče o odgodama, a sada se listi priključio Skull and Bones. Ubisoft je najavio kako će njihova open-world piratska avanutra izaći u fiskalnoj 2019. godini, što znači od travnja do 2019. godine pa do kraja ožujka 2020. godine, a ne ove godine, kako je originalno bilo planirano.

Kreativni direktor igre Justin Farren oglasio se putem Ubisoft foruma, gdje je govorio o viziji i tome kako kako žele napraviti vrhunsku igru, kako pomno prate komentare koje dobivaju na forumu i socijalnim mrežama, no nije nam kazao zašto je došlo do odgode. Prema financijskom izvješću, izgleda da samo žele dati igri još vremena kako bi dobili najbolji mogući konačni proizvod.

Ono što me svakako veseli je to što su kazali kako ćemo i ove godine na E3 vidjeti Skull and Bones. Za sada je plan izlaska PC, PlayStation 4 i Xbox One. Switch? Nije spomenut, barem ne za sada.


One thought on “Skull and Bones odgođen

Odgovori

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.