Sony je odlučio stati na kraj problemima kojeg su korisnici imali sa internetom, odnoso spajanjem na isti. Poradi toga, u potpunosti prenosim službenu medijsku objavu:

Na temelju brojnih upita kupaca u vezi sa spajanjem konzole PS4 / PS4 Pro na internet, Sony Interactive Entertainment (SIE) pokreće domenu http://povezanips4.hr/. Ta stranica ne samo da korisnicima pruža upute o tome kako da svoju konzolu PS4 / PS4 Pro spoje na internet, već također daje pregled brojnih prednosti koje takvo povezivanje omogućuje.

Neke od prednosti su:

– mogućnost “multiplayer” igranja s igračima širom svijeta*

– prilika za besplatno dobivanje igara*

– besplatne najnovije demo-igre,

– besplatno probno razdoblje za PlayStation Plus,

– ažuriranja i novosti – primjerice, jedno od novijih je ažuriranje System Software Update 4.50, koje je donijelo podršku za vanjske memorijske pogone,

– mogućnost kupovanja igara putem trgovine PS Store izravno iz vašeg doma,

– multimedijska zabava – aplikacije kao što je YouTube, Spotify ili Netflix.

* unutar PlayStation Plusa

“U novije smo vrijeme primili mnogo pitanja kupaca u vezi sa spajanjem konzole PS4 / PS4 Pro na internet. Željeli bismo prednosti povezane konzole PS4 / PS4 Pro pokazati svim njezinim korisnicima i onima koji su zainteresirani za PS4 / PS4 Pro. Važno je napomenuti da je PS4 / PS4 Pro zapravo vrlo lako spojiti na internet i da PlayStation za to ništa ne naplaćuje”, rekao je Petr Skaloud, voditelj marketinga i odnosa sa javnošću, ESEE.

Za više informacija (uključujući upute o tome kako konzolu spojiti  na internet) posjetite http://povezanips4.hr/.


Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.