Ekskluzivni PlayStation 4 naslov Spider-man danas je dobio datum izlaska – doći će nam 7. rujna ove godine.

Jučer kada sam vidio da će upravo Spider-man biti na naslovnici novog broja GameInformera, a samim time dobiti i mjesec dana praćenja, znao sam kako nas ubrzo očekuje objava datuma izlaska. To razmišljanje se pokazalo točnim, premda nisam očekivao kako ćemo igru dobiti već u rujnu. Nismo je baš puno vidjeli.

Osim standardnog izdanja čekaju nas još dva posebna koja su također najavljena. Prvo je Digital Deluxe izdanje koje uključuje Season pass, koji će otključati tri dodatna poglavlja priče koje će doći u obliku DLC nazvanog The City That Never Sleeps.

Za one koji više vole nešto konkretno, to jest fizički opipljivo, stiže i kolekcionarsko izdanje koje uključuje već spomenuti Season Pass, metalnu kutiju, knjižicu s ilustracijama kao i Spider-Man kipić. Kod kipića je zanimljivo što vidimo samo gornju polovicu, ne i donju. Nju ćemo vidjeti na ljeto ove godine, što bi dalo naslutiti kako ćemo nešto vidjeti na E3 vezano uz to.

Pre-order donosi još dodatne stvari – Spidey suit pack (među kojima je Spider-Punk izgled), Spider-Drone gadget unutar igre, PSN avatar, temu kao i dodatne skill poene.


Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.