Dogodilo se nezamislivo. EA je najavio Star Wars Jedi: Fallen Order, igru koja će biti single player igra bez multiplayera i mikrotransakcija.

Nakon svih promašaja koje je EA imao sa Star Wars igrama, napokon jedna kojoj se onako potajno smijemo veseliti. Zašto potajno? Zato što nam u zadnje vrijeme EA nije baš dao razloga vjerovati u projekte koje imaju. No ako je jedan studio pokazao nešto u tom periodu, onda je to Respawn, koji je prilično iznenadno izdao Apex Legend, i nadmašio sva očekivanja. Gdje je su praktički rekli svojim šefovima iz EA ‘vjerujte u nas’.

Pa možda bi i mi trebali vjerovati, pogotovo zato što nema najvećeg problema koji je ubio gotovo sve igre koje je EA nedavno izdao – Frostbite engine neće biti korišten, nego Unreal Engine 4.

Igra će biti o padawanu koji je preživio zloglasni Order 66, a ovo će biti njegova priča. I najbolje od svega, na tu priču nećemo morati dugo čekati. Trenutni datum je 15. studeni ove godine za PC, PlayStation 4 i Xbox One. Također je očekivati kako ćemo vidjeti puno više na E3 ove godine.


Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.