Nova godina i nova najava igri koje dolaze besplatno uz PlayStation Plus. I kao i svaki puta do sada, puno prigovora na one koje je Sony odabrao za siječanj.

Steep i Portal Knights ne zvuči kao nešto sjajno, ali ljudi zaboravljaju jednu prilično važnu stvar, a to je da su te igre potpuno besplatne, kako ih Sony ne mora davati. Kako PS Plus najčešće ne plaćaju zbog besplatnih igri, premda sigurno ima i takvih, nego zbog drugih stvari – ponajprije zbog online igranja. Te da su igre u konačnici samo bonus.

Računica je jasna, mjesec dana pretplate košta 58 kuna, a ono što u konačnici dobijete je preko tisuću kuna vrijednosti na mjesečnoj bazi. Kod mene je barem tako, pošto ugrabim dvije igre za PS4, dvije za PS3 i dvije za PS Vitu. Što znači kako svaki mjesec dobijem šest igri besplatno. Štoviše, kako pretplatu plaćam od prvog dana (uz napomenu kako sam jedan mjesec preskočio zbog igre slučaja), dolazim do toga kako sam u tom periodu ugrabio preko 600 igri. Kako neke od njih možda nikada ne bih ni probao da nije bilo Plusa. Bilo da je zbog toga što mi naprosto nisu bile na radaru, ili zbog toga što sam smatrao kako nisu za mene, no kada ih već imam htio sam testirati jesu li ili ne.

No ipak je ovo Internet, važnije je prigovarati, nego probati naći nešto pozitivno. Probati neku od tih igri, pa onda komentirati. No bolje je prigovarati samo kako bi se prigovaralo? Zar ne?


Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.