Stellaris će dobiti iduću, šestu po redu, veliku ekspanziju imena Overlord. Doći će 12. svibnja za PC, a neovisno o tome da li je nabaviti ili ne, dolazi i besplatna nadogradnja za sve igrače.

Overlord donosi mnoge razne opcije za igrače, najveći fokus će biti na samo upravljanje carstvom. Nove opcije za vazalizaciju, enklave koje sežu od prijateljskih mehaničara pa do plaćenika koje možete unajmiti. Pet novih porijekla za civilizacije, četiri nove pjesme koje će dodati na ionako bogat soundtrack i tri nove megastrukture. Orbital Ring koji će pojaćati ekonomiju ili proizvodnju brodova naseljenog planeta, Quantum Catapult za slanje flote na jednosmjerni put i Hyper Relay za brzo prebacivanje trupa diljem galaksije.

Sve to po cijeni od 19,99 eura za PC. Konzolaške verzije dobit će Overlord tek iduće godine, što su najavili u sklopu pete sezone season passa za Stellaris. U kojem još dolazi Nemesis ekspanzija i Aquatic pack. Sve to stiže 3. svibnja. Ovim tempom samo je pitanje vremena kada će PC i konzole istovremeno dobivati sadržaj, a znamo kako je Paradox poznat po DLC podršci.


Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.