Dodatne informacije (22. rujan 2022.): Stigao je Toxoids Species Pack za Stellaris, kao i 3.5 patch čije sve detalje možete pročitati ovdje.

Originalna vijest (7. rujan 2022.): Paradox Interactive je predstavio Toxoids Species Pack DLC za Stellaris, koji donosi najtvrdoglaviju rasu u galaksiji. S planom izlaska 20. rujna za PC, nešto kasnije za konzole.

Jedna od glavnih ideja rase bit će u tome da su spremni žrtvovati vlastiti planet kako bi odmah dobili ono što žele. Mogu se prilagoditi vrže nego drugi, često uz negativne posljedice, kako za sebe tako i za susjede. Primjer toga je Overtunder origin, koji dozvoljava dodavanje sposobnosti cijeloj rasi, pod cijenu trajanja života. Ili Knights of the Toxic God koji ima proročanstvo koje govori o misterioznoj sposobnosti zakopanoj negdje ispod toksičnih nalazišta. Koja može promijeniti cijelu galaksiju.

DLC dolazi uz nove portrete, modele, izglede gradova kao i još neke politike koje nisam nabrajao. To je šesti DLC koji se fokusira na nove vrste u galaksiji, a dolazi zajedno s 3.5 patchem za Stellaris. Konzole još uvijek kaskaju po pitanju sadržaja, što je vjerojatno plan da se u jednom trenu izejdnače vremena izlazaka.


Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.