Danas je Activision imao događaj u kojem je predstavio dosta stvari za nadolazeći Call of Duty: Black Ops 4 (ili kako stilizirano pišu IIII).

Krenimo s dvije glavne glasine, koje su se potvrdile točnima. Black Ops 4 neće imati kampanju. Vijest koja će rastužiti onaj mali postotak ljudi koji kupuje Call of Duty igre upravo zbog tog aspekta. Kako bi kompenzirali taj nedostatak najavili su kako će biti opcija solo igranja – u obliku trails moda i zombie moda s botovima. Ako mene pitate, to je veliki minus, no razumijem kako je multiplayer postao forte serijala, te da postaje teško sjetiti se kada je serijal imao zaista sjajnu kampanju (po meni Black Ops 2).

Druga glasina govorila je kako će Black Ops 4 imati Battle Royale mod – i imat će. Blackout je službeni naziv moda, znamo kako ćemo moći igrati s likovima iz Black Ops serijala, kako ćemo moći koristiti kopnena, zračna i pomorska vozila, no ono najvažnije – koliko igrači će biti u mapi istovremeno (koja je 1500 puta veća nego Nuketown – najveća ikada napravljena u serijalu), nam nisu kazali. Također razumljiv potez, pogotovo na popularnost moda.

Sda kada znamo kako je igra postala kompletno multiplayer fokusirana, bilo je jasno kako će govoriti o multiplayer komponenti. Jedna od velikih promjena je to što se health više neće automatski regenerirati, nego ćete to morati samostalno odraditi. Dok je druga stvar uvođenje klasa, ili u ovom modernom vremenu gdje nitko ne želi kazati tu riječ nego neku posebnu – specijalista. Naravno, svaki sa svojim sposobnostima. Uz povratak Pick 10 sistema.

Zombie mod je ponovo tu uz tri mape: IX, Voyage of Despir i Blood of the Dead. Treba kazati kako će PC verzija biti eksluzivna za Battle.net te da će Beenox studio pomoći u njenoj izradi. I sve to dolazi 12. listopada ove godine za PC, PlayStation 4 i Xbox One.


One thought on “Stigle Call of Duty: Black Ops 4 informacije

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.