Sutra je N7 dan. Ako ste ljubitelj Mass Effect serijala znate što znači. Dan kada taj serijal obilježava svoj jubilej. Dan kao dan od kako je serijal ušao u status quo vode. Ili ipak ne?

Jennifer Hale, ili Fem Shep ako vam je draže, postavila je tweet u kojem kaže kako će biti neka najava na tom događaju. Osim nje bit će tu još hrpa glumaca koji su dali svoj glas likovima iz Mass Effect serijala, pa se postavlja pitanje što sve to znači.

Glavno nagađanje (naravno) ide na toliko često spominjanu i očekivanu remaster trilogiju, koja se toliko puta pojavila u glasinama, gdje čak postoji 23. veljače iduće godine kao jedan od potencijanih datuma izlaska. Taman za novu generaciju konzola i igrače koji nisu imali priliku zaigrati ovaj sjajan RPG – space opera serijal. Nova igra, isto tako moguće.

Dok čekamo informacije podsjetit ću vas na dva teksta vezana za serijal. Jedan kojeg sam napisao povodom 10 godina istoga, na N7 dan 2017. godine. I jedan ove godine kada sam napravio pregled kompletnog serijala i pogled na njegovu (potencijalnu) budućnost.


One thought on “Stiže nam remaster Mass Effect trilogije?

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.