Generacijski ciklus je pri kraju, a ako ste jedan od onih koji bi rado igrali The Last of Us Part 2, no još uvijek nemate PlayStation 4 konzolu ovo je onda informacija za vas. Limitirano izdanje Pro verzije konzole, evo što kaže medijska objava:

Svi odbrojavamo dane dok se sljedećeg mjeseca ne pridružimo Ellie na njenom putovanju, a danas najavljujemo The Last of Us Part II PlayStation 4 Pro Limited Edition paket koji će biti dostupan zajedno s igrom 19. lipnja 2020. Ovaj posebni paket sadrži: PS4 Pro konzolu s ugraviranom tetovažom glavne junakinje Ellie u matiranoj boji, Limited Edition bežični kontroler DualShock 4, fizičku kopiju igre The Last of Us Part II, kôd za preuzimanje digitalnog sadržaja* – The Last od Us Part II dinamička tema, avatari i još mnogo toga.

Limited Edition DualShock 4 bežični kontroler bit će dostupan i izvan Limited Edition paketa. Predstavljen u „Steel Black“ matiranoj boji s detaljima bijele boje i PlayStation oznakama, bežični kontroler s donje desne strane ima ugraviranu tetovažu u obliku paprati kakvu na ruci ima i glavna junjakinja Ellie te The Last od Us Part II logo na dodirnoj plohi.

John Sweeney, umjetnički direktor tvrtke Naughty Dog, podijelio je inspiraciju i priču koja je prethodila dizajnu:

Kad smo prvi put najavili The Last of Us Part II nismo znali koliko brzo će obožavatelji prigrliti Ellienu tetovažu. U roku od jednog dana počeli smo viđati verzije tetovaže iz stvarnog života koje su fanovi objavljivali na društvenim mrežama, a obožavatelji još uvijek objavljuju fotografije tetovaža iz tjedna u tjedan.

Kada se pojavila prilika za stvaranje posebne verzije PS4 Pro konzole za The Last of Us Part II, grafički dizajner Angel Garcia i ja razmotrili smo nekoliko različitih ideja, ali nastavili smo se vraćati Ellieinoj tetovaži. Do tog trenutka tetovaža je postala simbol igre i za zajednicu – slično kao logo krijesnice u prvoj igri. Bio je to jasan izbor, ali pitali smo se: Što ako se tetovaža ne može urezati u kućište konzole? Nikad prije to nije pokušano, pa nismo bili sigurni da je to uopće moguće. Zahvaljujući nevjerojatnim naporima PlayStation timova pronašli smo način.

Rezultat je nešto za što osjećamo da je zaista posebno – dizajn koji odaje počast strasti naših nevjerojatnih obožavatelja i nešto što bi i sami htjeli posjedovati.

Jedva čekamo da rezultat vidite osobno i da iskusite The Last of Us Part II.


Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.