Najavljene su tri dodatne Assassin’s Creed igre koje bi trebale doći u skoroj budućnosti. O njima znamo jako malo, ako i toliko. Nemamo čak niti imena nego kodna imena iza kojih se skrivaju i lokacije na kojima će biti. Ili barem to znamo za dvije od tri.

Prva je Assassin’s Creed: Codename Jade, koja će biti mobilna igra s radnjom smještenoj u Kini. To će biti prva open world igra u serijalu namijenjena za mobilno tržište, a kako je Kina kao zemlja prilično aktivna (i rastrošna) u toj sferi, potpuno je razumljivo zašto radnja ide tamo. Znamo kako ćemo imati priliku kreirati vlastitog lika. Kinski zid, evo nas.

U videu se nalaze sva tri trailera. Time stamp vodi na prvi, a nedugo nakon su i ostali.

Assassin’s Creed: Project Red je dugo očekivani odlazak serijala u feudalni Japan. Vjerojatno će fokus biti na samurajima i ninjama, barem bi se po teaseru to moglo kazati. To bi trebala biti iduća velika igra u serijalu, a sigurno neće doći iduće godine. 2024. godina je najranije što bi je mogli dobiti, iako je izglednije kasnije. Japan kao lokacija je godinama bio tražen od strane fanova, no Ubisoft nije poslušao. Imao je krivu predodžbu o tome koliko bi popularno to bilo. Mislili su da neće. Nakon što smo vidjeli da može biti jako popularno, kao uz primjerice Ghost of Tsushima, sada i oni idu tamo. Osjetno prekasno.

Za kraj imamo Codename Hexe o kojem znamo jako malo. I to bi trebala biti velika igra u serijalu, ne neki manji spinoff. Na prvu ima vibru da će uključivati vještice (što i ime nagovještava), a jedna od glasina koja neko vrijeme kruži okolo je da bi Transilvanija mogla biti lokacija radnje. To su i dalje samo nagađanja, te osim logoa nemamo ništa konkretno.


Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.