Legendarni dizajner video igri Shigeru Miyamoto kazao je kako postoji mogućnost da u budućnosti ugledamo Super Mario Galaxy 3. Jednom kada tehnologija u konzoli postane bolja.

Dovoljno za mene kako bih krenuo skakati od sreće. Igrao sam mnoge Super Mario igre, neću reći sve pošto znam da nisam, no niti jedna, čak ni ona prva koja budi nostalgiju, za mene nije imala tu magiju kakvu su imali Super Mario Galaxy 1 i 2 za Wii. Fantastični vizualni identitet uz nevjerojatno pametan gameplay su razlozi zašto ćete jednu od ove dvije (ako ne i obje) naći među listama najboljih igri prošle generacije, a ponekada i među najboljim igrama svih vremena.

Razlog zašto nije bilo toliko 3D Super Mario igri je jasno vidljiv u brojkama prodaje. Primjerice, New Super Mario Bros. Wii prodan je u 29,3 milijuna primjeraka, više nego Galaxy (12,5 milijuna) i Galaxy 2 (7,4 milijuna) zajedno.

Znači li to da će nadolazeća NX konzola dobiti Super Mario Galaxy 3? Teško je reći (kada ne znamo niti što je ona), ali je sigurno kako Wii U neće dobiti. Slaba prodaja same konzole, plus relativno slaba snaga same konzole (premda Miyamoto kaže kako je samo CPU zeznut iz programerske perspektive) stvorili bi ponešto problema kompaniji, što ne znači kako i tada Nintendo ne bi uspio dostaviti kvalitetu.


Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.