Krenuo je PDXCON 2019, događaj na kojem će Paradox najaviti mnoge stvari koje dolaze za njegove igre u bližoj ili daljoj budućnosti. Prva najava dana je Surviving the Aftermath.

Finski Iceflake Studios odlučio se za igru u kojoj gradimo naselje u postapokaliptičnom svijetu, a ako vam se svidi sve što pročitate u redovima ispod, znajte kako će trenutno dostupna u Early Access verziji po cijeni o 19,99€ za Epic Games Store i Xbox Game Preview. S planom izlaska krajem 2020. godine za Epic Games Store, Steam, Xbox One i PlayStation 4 (nije isključeno ni izlazak za next gen konzole koje bi se također tu negdje trebale pojaviti).

Možete li preživjeti? Resursa je malo te ih treba optimalno koristiti kako ništa ne bi bilo potrošeno uzalud. A treba sagraditi naselje, brinuti za koloniste, oduprijeti se prirodnim nepogodama, sve sa ciljem očuvanja civilizacije. No neće biti fokus samo na naselje, nego i na svijet oko njega, u kojeg ćete slati specijaliste na misije. Gdje mogu naći prijeko potrebne resurse, ali i probleme poput bandita. I sve to će biti zabilježeno na mapi područja.

Ipak, kao što vi šaljete ljude drugdje, tako se i drugi mogu pojaviti pred vašim vratima. A što ćete onda napraviti? Koja će biti moralna načela vaše nove zajednice?

Razlog zašto je igra dostupna odmah sada odmah je to što su uz Surviving Mars naučili kako je važna podrška zajednice te njeni komentari. Sada žele to imati od prvog dana.


Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.