Nintendo je najavio kako će sutra imati svoj novi Direct, a ovaj bi mogao biti jako zanimljiv pošto će biti fokusiran za Pokémone.

Već dugo vremena se govori kako nam ‘glavni serijal’ u svojoj osmoj generaciji dolazi na Switch i to koncem ove godine. Nakon godina rada na prijenosnim konzolama vrijeme je za dolazak na kućnu, a sutra bi moglo biti prvo predstavljanje. Pošto su rekli kako nas čeka sedam minuta informacija o tome. I to u 15:00 po našem vremenu.

Bit će zanimljivo što će Nintendo i Game Freak predstaviti. Koliko god volim serijal mislim kako je vrijeme za neke promijene na fundamentalnoj razini. Broj napada koje Pokémoni imaju je već godinama na četiri, koncept skupljanja bedževa po dvoranama je isti, jedini novitet nam je donio Let’s Go! kada je pokazao kako možemo imati igru bez nasumičnih borbi svaki puta kada stanemo na travu. Premda je kao nuspojava bila puno, ali baš puno prelagana igra.

Isto će biti zanimljivo na čemu će bazirati regiju koja nas čeka u osmoj generaciji, nakon sunčanih Havaja možda naprave potpunih 180 pa nas odvedu neki hladni predio. Pretpostavljam kako ćemo vidjeti još koju mega evoluciju, kao i alternativnu evoluciju, što sz zadnje generacije donijele. Saznat ćemo sutra, 27. veljače. Pretpostavka je kako će Direct imati još nešto, a ne samo sedam minuta o Pokémonima.


Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.