Već i vrapci na grani znaju kako 19. studenog izlazi dugo očekivani Cyberpunk 2077 koje potpisuje CD Project. No danas nije riječ o tome, ali o nečemu vezanom – o objavi datuma izlaska za Cyberpunk RED.

Nova video igra za koju nisam čuo? Ne. Riječ je o tabletop roleplay igri, točnije prvoj od knjiga kojom počinje četvrta Cyberpunk edicija. Knjigu će izdati R. Talsorian Games, a i ovu ediciju potpisuje Mike Pondsmith, koji je sad već davne 1988. godine startao sve ovo.

Datum izlaska koje sam spomenuo je 19. studeni za fizičku kopiju, odnosno pet dana ranije ako želite digitalni rulebook. Digitalni će koštati 30 dolara, dok će fizička verzija biti duplo skuplja – 60 dolara. Uopće nije čudno što datum izlaska korelira s datumom izlaska video igre pošto se očekuje veliki interes. Knjiga je već imala odgodu zbog ‘korone’, premda je vjerojatnije kako su odgodili zato što je i Cyberpunk 2077 bio odgođen.

Ako vas zanima što sve knjiga sadrži, na službenim stranicama se nalazi dosta detaljan pregled što se sve nalazi u 456 stranica knjige.


Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.