Dodatne informacije (13. kolovoz 2022.): Najgore čuvana tajna video industrije napokon je postala javna. Tactical Ogre: Reborn dobio je službenu najavu, trailer i 11. studeni kao datum izlaska za PC, Switch i PlayStation 4 i 5.

Remasterirani vizuali, ponovno snimljen soundtrack, poboljšana UI, čišće sučelje te japanski i engleska verzija voiceovera. Ali i 50 eura koliko Square Enix traži za sve to, nešto na što je bilo puno prigovora od najave.

Originalna vijest (25. srpanj 2022.): Glasine su tu već neko vrijeme, Tactical Ogre: Reborn mogao bi izaći za PlayStation 4 i PlayStation 5. Prema glasinama koje donosi Gamatsu, koje su ulovili na stranicama koje prati cijene naslova na PlayStation dućanu, to bi se trebalo dogoditi 11. studenog ove godine.

Tactical Ogre izašao je 1995. godine za Super Famicom, a kroz iduće dvije godine za Sega Saturn i PlayStation. 2010. godine došao je za PSP, od tada postoji veliko priželjkivanje fanova za nekim novim nastavkom u Ogre Battle serijalu, ali Square Enix nije još uslišao te molbe. Kako sada stvari stoje, nakon što prvu polovicu ove godine slušamo glasine, samo je pitanje dana kada će se to dogoditi.


Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.