The Division

Obavezna financijska izvješća su zgodan način za saznati raznorazne brojke. Tako je Ubisoft objavio kako je The Division skupio 9,5 milijuna registriranih igrača na svim platformama.

Ovo nije brojka prodanih primjeraka pošto u kućanstvima gdje ima više igrača dolazi do situacija gdje više ljudi koristi jednu kopiju igre. Kazali su još kako se igra oko tri sata dnevno u prosjeku te da je prodaja premašila očekivanja.

Po informacijama koje imaju, The Division je najuspješnije lansiranje nekog novog IPa u povijesti, time su rekord vratili u studio. Držali su ga Assassin’s Creed i Watch Dogs, a u međuvremenu je Destiny preuzeo titulu.

Far Cry: Primal, koji je također premašio očekivanja prodaje, je oborio ‘rekord prodaje za igru izdanu u veljači’. Jako specifična titula koju nisu potkrijepili nikakvom brojkom. No uz sve to, kompletna prodaja za Ubisoft je pala u odnosu na lanjsku fiskalnu godinu.

Za tekuću fiskalnu godinu koja završava 31. ožujka 2017. godine Ubisoft planira izdati čak pet AAA naslova – Watch Dogs 2 (o nastavku se već neko vrijeme govori, izgleda kako nas na E3 čeka najava), Ghost Recon Wildlands (o kojem jedva čekam saznati više), South Park: The Fractured But Whole (neka bude bolji od sjajnog prethodnika), For Honor (koji je lani na E3 oduševio) te za sada nenajavljeni novi IP za kojeg su potvrdili kako će ga predstaviti na E3. To će sigurno biti ‘one more thing’ na kraju njihove konferencije.


One thought on “The Division skupio 9,5 miliijuna registriranih igrača

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.