Ovog tjedna tjedno igranje kasni zbog nekih tehničkih poteškoća. Čim su iste uklonjene, tekst je postavljen. I u njemu ima zanimljivih tekstova u kojima možete vidjeti kakav je nama bio gaming tjedan.

Pavle:

Guild Wars 2

Sve po starome, i dalje igra s kojom najviše vremena provodim. Tjedan u WvW-u je prošao poprilično sporo, i onda je došao petak, sa WvW resetom i novim matchupom koji je… loš za nas, kao i obično. Iako se vidi da se Anet trudi nešto oko WvW-a radit, ali i dalje je iritantno boriti se protiv dva servera koji očito imaju duplo veću populaciju što se WvW-a tiče. Subota popodne je bila poprilično dobra za farmanje, dok se branio EB keep od više napada, nakon čega sam si dao truda, i sa još par ljudi zatvorio sve 4 rupe u zidu i brinuo se da karavane dolaze do keepa i da su kampovi naši. I uz sve to, napokon mi je pao još jedan ascended armor chest, tako da sam i više nego zadovoljan lootom.

Seraph

Još jedna igra koju nisam duže vrijeme igrao i kojoj bih trebao posvetiti više vremena. Jedna od rijetkih igri koja, unatoč tome što je u early accessu, se čini kao da joj nije toliko mjesto tamo i u potpunosti sam zadovoljan sa svime što pruža. Ubijao horde demona, craftao nova oružja i probao pokoji daily challenge, u kojima sam za sada veoma loš ali unatoč tome dobijem bar nekakvu nagradu za sudjelovanje u tome.

Dota 2

Nisam dotu igrao valjda godinu-dvije, i nikada je nisam toliko igrao niti zavolio, ali kako je Vedran počeo opet igrat, odlučio sam mu se pridružiti na jednoj All Random partiji. Ne sjećam se više ni što sam dobio, niti što je Vedran dobio (iako smo na istom laneu bili); očekivao sam da ću biti najlošiji igrač, ali čak ni to nisam bio pošto je netko (tko god da je bio na mid laneu) uspio u prvih par minuta užasno feedati i zatim rage quitao, nakon čega je protivnički mid lane odlučio doći do nas i 3v2, još protiv jednog nafeedanog protivnika, nismo imali šanse. Tada je već bilo očito da je partija izgubljena, i ak ništa drugo, dota dopušta da se otiđe iz partije ako je netko drugi otišao, tako da sam se zajedno sa Vedranom pobrao iz toga jer je bilo besmisleno ostati i gubiti vrijeme.

Vedran:

World of Warcraft

Skupio sam dovoljno para za token jedno 15 dana prije nego ga moram kupiti, imao sam manevarskog prostora tražiti neku bolju ponudu. Uz pomoć par stranica koje prate fluktuaciju cijene primijetio sam kako je u 18:00 po našem vremenu najbolji period za to napraviti. I odmah prvog dana ulovio sam jednu od najnižih koju sam vidio unazad zadnja dva ili tri mjeseca. Kupio sam bez razmišljanja, možda još ode dole, ali ne treba biti pohlepan. Dobio sam što sam htio, po prvi puta nakon tri mjeseca plativši manje od 80k, jeste svega 800 manje, ali je ispod te magične barijere. Van toga nastavio sam skupljati mountove (dodavši još jednog u svoju kolekciju), odlučio sam vidjeti što Brawl Arena pruža i skupio peta koji mi je falio za dovršiti achievement – Baby Ape se pojavio vrlo brzo.

Hearthstone

Prilično je jednostavno. Igram ga ovisno koliko mi se tjedni brawl svidi. Ovaj nije. Bio mi je bezvezan, odradio sam par partija, sve dok nisam skupio tri pobjede s Warriorom. Dovoljno za još boostera u kojima nije bilo legendarnih.

Dota 2

Početkom tjedna bio sam level 15 Battle Pass, krajem tjedan samo jedan više. Razlog je bio toliko standardan za ovu igru – puno poraza zbog glupih igrača. Ima jedna stvar koja može definirati igru na nivou na kojem ja igram – iživljavanje. Zašto naš Anti Mage ne bi dovršio partiju koju rasturamo i fokusirao se na nexus? Zato što se može zaletjeti pod fontanu (možda bi Bandić trebao krenuti igrati ovu igru, tamo može stalno biti kod fontane), napraviti dva killa, poginuti od njihova dva najbolja igrača koja smo jedva ubili minutu ranije, dati im priliku da eliminiraju nas ostale i u kontri dovrše partiju.

Ili hoćete slušati o tome kako upravo onaj igrač koji je u petoj minuti već na 0-4 svima govore kako su noobovi i kako bi trebali zbrisati igru. Da, naravno. Zato stara narodna kaže da prvo pogledaš ispred svog praga. Cijela ta grozna komunikacija (i činjenica kako svi misle kako znaju igrati) je najveća odbojnost MOBA žanra. Naići na normalnog čovjeka je teško, a kako to obično biva, takvi ne ostaju dugo u sjećanju – zato ću se potruditi da ovaj ostane.

Čovjek je igrao Windrunnericu i od prve minute počeli su mu prigovarati za svaku živu sitnicu. Ja sam se držao svoje linije i ignorirao razgovor, no u jednom trenutku sam bacio pogledi i vidio koliko bolje igra od ostalih – ja nisam dobar igrač, ali po kretnjama mogu vidjeti tko zna, a tko ne. A ovaj je znao. Možda loš start, možda su mu digli živac. Situacija je bila takva da sam sebi kazao kako će nas ovaj dovesti do pobjede, ako će uopće itko. I tako, posvetio sam ostatak partije da budem njegov štit. Isplatilo se, nakon devet poraza s Tuskom došla je pobjeda. Hvala mu na tome.

Warcraft III

Instalirao i počeo kampanju. Ovo je klasik uz kojeg sam proveo sate i sate.


Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.