Još jedan dugačak tjedan u kojem sam imao puno više posla nego slobodnog vremena, pogotovo preko vikenda kada ovog potonjeg uopće nije bilo. Usprkos tome, našao sam nešto malo vremena za igranje, a ono je izgledalo ovako:

Diablo III

Prije nekoliko tjedana kazao sam kako mi je cilj dosegnuti paragon level 400 prije nego što krene četvrta sezona. Rečeno-učinjeno. Novi patch bio je sjajna prilika za to, morao sam vidjeti kako funkcionira Kanai, a kada sam već to radio, zašto ne ostvariti zacrtani cilj. Nije trajalo toliko dugo, mislim da je trajalo ispod tri sata za koje sam vrijeme odradio podosta bountya i pokoji rift. Moram reći kako je to bilo uspješno zato što je Yazira nakon dugo vremena dobila neki novi predmet. Točnije, dobila je isti, samo s osjetno boljim statistikama, a u konačnici to je pomoglo da odradim solo Greater Rift 34, moj novi rekord. Da mi je vikend bio slobodan nabio bih i sezonskog lika na level 70, ovako sam imao vremena samo za dosegnuti dvadeset i nešto sitno. Bit će vremena.

Hearthstone

Hearthstone Sylvanas WindrunnerZnate li što mrzim kod Blizzarda? Njihovu patološku škrtost prilikom izlaska neke nove ekspanzije. Škrti su zakupiti dodatne servere koje bi koristili kada lansiraju novu ekspanziju za neku svoju igru, kako igrači ne bi imali problema s istima. No, tko mene pita? Ponedjeljak popodne, one minute kada je The Grand Tournament ekspanzija izašla, serveri su bili zagušeni, bilo je nemoguće ući u igru, a to je potrajalo do kraja dana, kada je mnogima interes pao. Podsjetilo me to na dane kada je Diablo III ugledao svijetlo dana i njegov famozni Error 37. Trebao sam u medijske svrhe dobiti nešto boostera, ali to je negdje putem zapelo i nije se ostvarilo (možda bude idući tjedan, ali ako ne bude nije smak svijeta). Kupio sam osam boostera i moram reći kako je rezultat bio prilično užasan. 3 epica, 7 rareova i 20 uncommona od čega je jedan bio zlatni. Svijetla točka sigurno nije bio deja vu Brawl nego to što sam po prvi puta u svojoj Hearthstone karijeri nešto kraftao. Sylvanas Windrunner postala je dio moje kolekcije, nju sam izabrao zato što mi je sjajan lik, s obzirom na to kako mi je cilj skupiti kolekciju, a ne imati kompetitivni deck za najviše rankove.

Far Cry 4

Napokon sam dovršio igru sa sto posto. Ubio sam više ljudi nego neki kratkotrajni rat ili neka opaka bolest – statistike kažu preko tri tisuće ljudi. Uživao sam u svakom trenutku i ponovo ću uživati kada najave Far Cry 5. Naprosto obožavam ludost tog kompletnog serijala, njegove likove i mjesta radnje u kojima se odvija. Nitko ne živi u palači na skoro šest tisuća metara nadmorske visine, no za potrebe igre to je moguće. Što da ne?

Heroes of Might and Magic 3

Odigrao sam jednu mapu kampanje. To je sve što sam van uobičajenog igrao na kompu.

Until Dawn

Nisam imao vremena, za sada sam samo pokrenuo. No recenzija će ubrzo za ovu PS4 ekskluzivu.


Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.