Malo kasnim. Htio sam ovo napisati tijekom nedjelje, ali me sportski dan omeo. Kada su prevladali porazi, nisam bio u stanju napisati tekst ranije. Mogu vam govoriti kako od onog razočaravajućeg SP želim da Kovač napusti klupu, al niste tu zbog toga, vi ste ovdje kako bi saznali što sam ovaj tjedan igrao.

Until Dawn

Što reći? Until Dawn nije savršenstvo, daleko je od toga, baš kao što sam rekao u recenziji. Tamo sam rekao dobar puno toga o igri, iznio sam svoj osobni dojam i nisam siguran trebam li se nekako dodatno nadovezati na to. Moram samo reći kako sam uz igru uživao više nego u bilo kojem horor film, zapravo više nego u većini filmovima koje Hollywoodska hiperprodukcija štanca. Igra koja će mnogima proći ispod radara, a zaslužuje više od toga.

Zombie Vikings

Zombie Vikings nije osvojio Vote to Play, no ispalo je da će to biti prva od tri igre iz te konkurencije koju ću zaigrati. A nije ni ona za koju sam glasao, niti ona koja je dobila natječaj. Za sada sam imao vremena samo za prvu misiju, bit će malo više o tome (kao i o nekim drugim manjim naslovima) tijekom tjedna koji dolazi.

Hearthstone Fjola LightbaneHearthstone

Napokon sam dobio prvu legendarnu kartu iz The Grand Tournament ekspanzije. Nisam najsretniji o kojoj se radi, al’ kažu kako se poklonjenom konju ne gleda u zube. Osim što nije poklonjen, nego sam se naradio za njega. Semantika? Ma u konačnici, nije ni važno. Mislim kako je samo pitanje vremena kada ću biti primoran napraviti neki dobar deck kojeg je netko drugi reanije osmislio. Znam samo kako ova legendarna karta nije našla mjesto u mom legendary spam decku kojeg sam napravio za Brawl. Ideja kako svaki krug dobijemo dvije mane više nego prije mi se jako svidjela.

World of Warcraft

Došlo je i to doba mjeseca – vrijeme je za farmanje zlata kako bih kupio novi token i nadodao novih 30 dana igranja na račun. To nije baš pretjerano zabavna radnja, premda se trudim raditi stvari u kojima uživam kako bi to bilo što manje naporno. Ovog tjedan sam odradio i par Timewalking dungeona, ovog puta na rasporedu je bio Wrath of the Lich King. Uhvatila me nostalgija, to je bila najbolja ekspanzija koju je WoW imao, a za njeno vrijeme moj Mortena bila ne lik koji je svaki od njih mogao tenkati, healati svoju ekipu uz svoj shadow power i pri tome biti daleko najbolji dps u grupi. Danas je samo zaboravljena klasa prema kojoj Blizzard nema ljubavi.

Diablo III

Nisam nabio 70 na sezonskom liku. Bit će ubrzo, bilo samostalno, bilo uz pomoć prijatelja.


2 thoughts on “Tjedno igranje – Malo po malo

    1. Niti tu rezultat nije bio pozitivan :/ Premda se na to nisam živcirao, bolje poraz u ovoj fazi nego kasnije.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.