Znate li što je Murphyjev zakon? Ako ne, on kaže da ako nešto može poći po krivu da će i poći. Meni je ovaj tjedan bio takav. Ponedjeljak je bilo puno posla, a onda kao grom iz vedra neba srušili mi se Windowsi i cijeli taj dan je otišao na reinstaliranje istih. Kako sam prilikom instalacije formatirao čitav disk trebalo je ponovo sve skinuti, a svi znamo kako je u nas internet nevjerojatno brz (sarkazam, a što drugo). Prvo sam morao postaviti sve potrebno za posao i nadoknaditi zaostatke, igranje je opet palo u drugi plan. Srećom, postoje i druge platforme osim računala pa sam njih koristio za igranje do tada. I kada sam pomislio kako stvari ne mogu krenuti krivim putem ulovila me neka viroza koja me još i danas muči – zbog nje je krevet bio moj najbolji prijatelj.

World of Warcraft

Ovog tjedna sam ga igrao samo jedan dan – što znači da nisam dobio niti jednog novog mounta. Trenutno sam u fazi farmanja zlata za novi token, a skoro me herc strefio kada sam vidio kolika je cijena istoga. Preko 60 tisuća, a bila je upola kada je prvi puta izašao. Kod gold sellera su bile bolje cijene nego na službenom sistemu, a ideja službenog sistema je bila ubiti upravo gold sellere. Ah.

Hearhtstone

Dva dana igranja, isključivo sjajno zabavni i potpuno nasumični brawl. U tom periodu sam sredio 6 daily questova i dobio potpuno zaboravne karte u boosterima koje sam kupio / dobio.

Uncharted 2: Among Thieves

Završio sam remasteriranu verziju i bila je skoro jednako sjajna kao i prvi put. Kažem skoro jednako zato što nisam mogao zaboraviti sjajnu priču koja mi je bila potpuna nepoznanica prilikom prvog igranja. Zoran Lazarović je jedan od najboljih negativaca koje neka igra ima, jak poput medvjeda, a istovremeno opasno inteligentan. Čovjek sa ciljem. Ako nešto sačinjava ovu epsku pustolovinu onda su to likovi, a koliko god voljeli glavnog lika i njegove kompanjone, trebate i sjajnu protutežu u negativcima. Among Thieves to ima. Kao i kod prethodnog nastavka skupio sam sva blaga koja se u igri mogu naći.

Uncharted 3: Drake’s Deception

Kako sam ga završio red je za krenuti dalje. Drake’s Deception sam smatrao tehnički najboljim poglavljem serijala, svaki segment igre je poboljšan, čak su uspjeli dodati i jednog novog sjajnog lika i prilično mistične negativce. Kapa dolje za to. Ali generalni dojam je bio i ostao taj da je dvojka najbolji dio serijala. To ne umanjuje kvalitetu trojke. Trenutno sam na negdje pola igre i veselim se nastavku idući tjedan.

Zen Pinball 2

Obožavam fliper, a Zen Studios je najveći majstor izrade digitalnih flipera na svijetu. I tako, bio je to jedan dan kasno navečer, uzeo sam Vitu kako bih odigrao partiju prije spavanja. South Park stol, jedan od najboljih koje su napravili. Skoro sat vremena kasnije, u trenutcima kada je odavno prošlo vrijeme koje sam si zacrtao za spavanje i s ukočenim palcima, oborio sam vlastiti rekord stola i po prvi puta na nekom stolu premašio 150 milijuna bodova. Grizem se zbog toga kako sam odigrao zadnju lopticu, napravio sam glupu grešku, bez nje bih dodao još nekih tridesetak milijuna na konačni rezultat.

Zen Pinball 2 South Park highscore

Persona 4: Dancing All Night

Ritam igre često padaju u drugi plan, nisu toliko atraktivne kao drugi žanrovi. I mogao bih pričati više o tom žanru, što u konačnici nije važno kada igra nosi Persona 4 ime. Za mene je Persona 4 Golden s vite jedna od najboljih igri koje sam ikada igrao, njeni likovi su me oduševili i jedva sam dočekao ponovo se susresti s njima, sada s pola godine starijim likovima. Za sada sve ide vrlo sporo, što nije čudno za Persona igre, ali gameplay je sasvim solidan.


Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.