Još jedan dugačak tjedan je iza mene, pun poslovnih obaveza koje mi nisu omogućile dulje igranje. Za razliku od prethodnog tjedna ovog puta je bilo puno raznovrsnije.

World of Warcraft

Skupljanje mountova se nastavlja i to prilično uspješno. Dosegnuo sam tih toliko spominjanih 150 i sada ih imam jedan više od te brojke. Ponajprije zato što se kao nagrada za dostizanje te brojke dobio jedan mount. I odrađivao sam garrison… to ne troši puno vremena.

Hearthstone

Jednako malo vremena potrošio sam na Hearthstone. Otvorio sam svega tri boostera i nisam pretjerano siguran zašto ih uopće spominjem kada nisu bili vrijedni spomena. Ovotjedni brawl bio je jedan od najiritantnijih do sada. Čim sam vidio ideju ‘Boom Bot vs. Annoy-o-Tron!’ bilo mi je slabo, a od izvedbe još više. Ogavno iritantno, ovo mi nije trebalo i nadam se kako se ovaj više neće ponoviti. Ipak, bio je jedan sjajan moment. Gledao sam prijateljevu partiju, trebala mi je njegova pobjeda kako bi dobio booster. Riječ je o najbolje rangiranom prijatelju na listi, bivšem kolegi s posla, i donio sam mu zlu sreću – tri uzastopna poraza u areni. Zatim je krenuo na ranked i tamo je isto bio blizu poraza. Zapravo, već je bio spreman predati, a onda je njegovog protivnika igra izbacila i tako sam ostvario svoj daily.

Zombie Vikings

Našao sam vremena dovršiti igru, moram napisati recenziju, ali ću ukratko reći kako je bila zabavna, s čudnim humorom, ali prilično iritantna zbog toga što sam je igrao solo, a ne u co-opu kako je zamišljeno.

Endless Legend

Nastavio sam igrati ovaj prekrasni 4X, ali kako su to bili večernji sati nisam imao snage za dulje igranje. A igrati ‘još jedan krug’ igru svega nekoliko minuta je skoro pa blasfemija.

NBA 2k16

Recenzija za ovo također je pri kraju. Igra kojoj se svake godine vratim iako nisam neki veliki fan košarke uspjela je pokvariti svoj najbolji mod – My Carrier. Baš me razočarao pristup kojim je Spike Lee krenuo, a još me više razočaralo što su mu dopustili to i uništili cijelu sezonu igranja. Priča je dobro napisana, za detalje ćete morati pričekati recenziju, a sažetak glasi – nisu svi koji igraju košarku Afroamerikanci.

Nathan Drake

Uncharted: Drake’s Fortune

Pripremam recenziju Uncharted kolekcije za PS4 i morao sam krenuti redom. Za mene je Uncharted jedna od najboljih serijala uopće, definitno najbolji novi serijal prošle generacije. Nisam znao što očekivati kada sam stavio disk u PS4, ali već prva igra izgleda toliko bolje da sam ostao očaran. Još ću se suzdržati od komentara na kompletan proizvod, prvo moram sve probati, ali tri Uncharted igre na jednom disku i to za novu konzolu? Mislim kako će vam se to svidjeti bez obzira da li ste igrali serijal ili ne na PS3.


Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.