Heroes of Might and Magic 3

Pavle:

Heroes of Might and Magic III: In the Wake of Gods

Nastavak na prošlotjednu partiju. Nisam imao tolike sreće s borbama, izgubio dio vojske jer svi AI heroji su se odlučili meni na put stat (a ne mogu se suzdržat da ih ne napadnem opet), osvojio dva Castle-a i odlučio tamo malo vojske skupljat (i poslao jednog heroja kojeg sam oslobodio iz zatvora nek tam neš radi), i RNG me volio te sam našao Angel Wings (zbog čega je bratić počeo psovat kolko sreće imam, iako igramo u timu). Glavni heroj mi sad ima sve skillove na expert već i bio bi red još koji Castle osvojit (ima bar još jedan na mapi), ali to će čekat iduće igranje.

Heroes of Might and Magic V

Kako sam počeo igrat HoMM III, sjetio sam se i petice čija mi se kampanja svidjela kad je tek igra izašla, ali nikad nisam prešao, pa sam odlučio opet instalirat, nakon dosta vremena. Nakon instalacije sam potrošio još kojih sat vremena gledajući što ima od modova i našao odličan MMH5.5 mod, te nakon instalacije i toga odigrao prvih par misija Haven kampanje.

Guild Wars 2

Napokon došao Living Story Season 3, i moram priznat da mi se svidio više nego što sam očekivao. Nova zona mi se jako sviđa i kad je tek došao update sam cijelu večer proveo tamo (unatoč problemima sa ulogiravanjem i povremenim dc-om), odradio sam novi Personal Story, par achievementa, većinu eventova i napravio achievement za item koji ‘jede’ dragonite ore i bloodstone dust da se toga napokon mogu riješiti. Osim toga, WvW kao i inače, dobio ascended weapon chest (još nisam odlučio koji weapon bi si uzeo, stoji to u banci; najrađe bi staff samo zbog skina ali već imam 2 ascended staffa), ali osim toga, ništa pretjerano vrijedno spomena.

Fallout 1.5 – Resurrection

Napokon uspio opremiti lika kak spada (i našao Ripper!), ali igranje melee lika ovdje… naporno je. Dok svi pucaju po meni ja trčim prema njima još, moram se pametno pozicionirati da neprijatelji meni dolaze, ako mogu, previše zezanja oko toga. Bit će bolje kad uložim još nešto skill pointova u energy weapone, plasma pistol mi sjedi u inventoryu. Sama radnja i questovi su i dalje dobri, iako imam dojam da je atmosfera tmurnija nego u Fallout 1 i 2.

Vedran: Tjedan u kojem nisam stigao igrati koliko sam planirao. Posao je uzeo dosta vremena, uletjelo je nešto neplanirano, zato sam ostao uz klasike.

World of Warcraft

Igrao sam više reda radi nego što sam radio nešto korisno. Jasno je vidljiva točka u kojoj se nalazimo – ekspanzija je na kraju, nikome se više ne rade stvari koje su radili zadnjih nekoliko mjeseci, vjerojatno i dulje. Svi sada čekaju Legion.

Hearthstone

Sjajan brawl, nakon par krugova bilo je potpuno jasno tko pobjeđuje. Imao sam jako puno sreće s Paladinom, najbolji moment je kada sam u petom krugu ubacio Dr. Dooma, Tiriona i Lightlord Ragnarosa. Eto, takav je bio tjedan – nasumična cijena svih karata dovodila je ovakvih situacija.

Dota 2

Skupljaju se Battle Pass leveli. Želja koju imam (bez ikakve dodatne kupovine) je dosegnuti level 50.


Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.