Ovog tjedna smo siromašni sadržajem, bilo je puno privatnih obaveza i nismo stigli igrati išta više od navedenog. A čak i to je bilo prkatički sporadično.

Pavle: Ovog tjedna sam se previše bavio drugim glupostima, tako da od mene, samo jedna igra.

Guild Wars 2

Nisam ni Guild Warse toliko puno igrao, i sve vrijeme koje sam proveo tu sam proveo u WvW-u, tako da nemam ništa pametno previše za pisati. Većinu vremena sam proveo kao jedan od mnogih igrača u Eternal Battlegroundsu, slijedio public commandera, trudio se preživjeti i usput ubiti što više protivnika. Uspio sam pobrat dosta loota, dropao je još jedan ascended armor chest i razmišljam si polagano što radit sa goldima koje imam. Trebalo bi probat neke druge buildove na likovima koje igram, kao i osposobiti likove koje ne igram pa i s njima nešto probati. Ili jednostavno sve golde pretvorit u gemove i kupit neki skin za njih. Bio bi također red da i SPvP dalje igram, a možda i malo PvE, ali WvW mi je najzabavniji i uvijek nađem nešto za raditi tamo, pa kad već idem igrati, teško mi je natjerat se raditi nešto drugo.

Vedran: Posla je preko glave, dovršavaju se stvari pred ‘godišnji’ odmor kako bih u miru mogao gledati predstojeći Euro. Odrekni se nečega sada, kako bi kasnije mogao više uživati. Dodajte na to i neke privatne stvari i ovaj tjedan je bio prilično prazan – teško je puno igrati kada skoro svaki dan dođeš kasno navečer doma prilično umoran.

Overwatch wallpapaer

Overwatch

Glavna igra koju sam igrao bila je novi Blizzardov shooter. Već sam napisao podosta o njoj u recenziji, tamo sam se trudio biti objektivan koliko god je to moguće. Sa subjektivne strane jako sam uživao u igri, mislim da je sjajna i da će bez problema skupljati fanove na svim platformama za koje je izašla. No, ono što nije uspjela je nadmašiti Team Fortress 2. Ovaj klasik mi je i dalje zabavnija igra, nekako je puno više humora u njoj sa situacijama u kojima se nađete – imala mi je više duše. Overwatch mi je pokazao ono što odavno znam – nisam dobar FPS igrač. Premda je zbog svog stila igra pružila priliku biti koristan, pa čak i napraviti neke poteze na koje bi i pro igrači klimnuli glavom u znak odabravanja. Zadnji puta sam takav osjećaj u multiplayer shooteru imao uz Titanfall. Koliko ću još igrati Overwatch? Nemam pojma, vjerojatno samo s vremena na vrijeme, ne zato što je loša, nije, nego zato što to nije tip igre u kojoj ja uživam

World of Warcraft

Ulogirao bih se za garrison i odlogirao.

Hearthstone

Odigrao sam samo dvije partije tijekom tjedna – točno toliko mi je trebalo za dobiti brawl. Nije mi se svidio, toliko je bio običan da sam složio isti deck kojeg koristim u rankedu. Jedina razlika je što minioni dobiju stealth prvi krug kada dođu u igru. Vjerojatno je bilo zanimljivih kombinacija za probati s tom idejom, ali nisam imao volje (niti vremena) isprobavati ih.


Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.