Novi tjedan, novo tjedno igranje. Ovog puta je bilo malo slabije nego inače, ipak obaveze učine svoje. No i ovog puta imamo ponešto zanimljivih priča.

Pavle:

Path of Exile

Igrao toliko da respecam jednog starog lika i isprobam build s njim (sa čime nisam bio toliko zadovoljan na kraju), i usput planirao build za jednog drugog (još starijeg) lika.

Nuclear Throne

Napokon sam uništio tron! I naravno, u samoj borbi protiv trona sam se toliko fokusirao na to da ga uništim, da sam zaboravio uništiti generatore kako bih otvorio loop portal i krenuo igru od početka na većoj težini. Ali eto, sad sam barem ‘završio’ Nuclear Throne napokon, iako ću ga nastavit i dalje igrat, i dalje umirat na glupostima, i dalje pokušavajući ubiti što više neprijatelja na daily runovima.

Enter the Gungeon

Kao da mi Nuclear Throne nije bio dosta, morao se pojaviti Enter the Gungeon, sa svojim raznoraznim, bizarnim i zabavnim oružjima, i naravno, pun ekran projektila sa svih strana. U ono malo vremena što sam proveo u Gungeonu sam uspio doći do treće razine i naći posvetu Serious Samu u obliku Serious Cannona.

Endless Space

Endless Space

Jest da je već više puta bio i u raznim bundle-ovima, i na popustima, ali pošto je ovog puta opet bio na steamu na -80% popusta, nisam mogao odoljeti. Uzeo sam rasu ratobornih svemirskih ptica i proveo cijelu večer polako šireći svoje carstvo, sve dok se nisam zamjerio gusarima koji su me mučili sa par svojih flota i dovoljno oslabili da se nisam mogao kako treba obraniti nakon što me jedan od factiona odlučio napasti.

Middle-earth: Shadow of Mordor

Napravio čak cijeli jedan story quest… i to je više-manje to. Iako, do kraja mjeseca imam i više nego dovoljno vremena da odradim izazov kojeg mi je Vedran postavio, samo kad bi se napokon primio toga.

Vedran: Instalirao sam nekoliko zanimljivih naslova, onih koji odstupaju od onoga što igram iz tjedna u tjedan, koji su mi trebali uzeti dio vremena preko vikenda, ali zbog obaveza nisam stigao naći vremena za njih. Zato, opet po starom :/

World of Warcraft

Prošli tjedan bio je u znaku pet borbi, trebalo ih je dobiti pet za tjedni quest. Toliko sam ih dobio, nakon jedno 15-20 borbi. Da, jasno vam je, nisam baš nešto pretjerano uspješan u tome. Bilo mi je gušt ih loviti diljem svijeta, ali nikada mi se nije dalo igrati protiv drugih igrača. Dovraga, čak mi je bilo naporno dobiti NPC trenere diljem virtualnog svijeta. Zato ne čudi broj potrebnih partija, možda bi bilo bolje da dvije nisam izgubio uz lucky crit u zadnjem napadu. I zbilja bih se morao natjerati skupiti potrebne pare za token.

Hearthstone

Edvin VancleefJao. Iza mene je jedan zaista zabavan tjedan, razlog njemu je jedini mod kojeg igram – tavern brawl. Svi znamo kako je ovo RNG igra, i dok u kompetitivnom to zna biti iritirajuće, u ovome gdje svi koristimo nestabilne portale bilo mi je turbo zabavno. U takvim situacijama nema nerviranja, samo uživanje. Sredio sam čak šest daily zadataka, skupio jedno 15 pobjeda. Ovog puta mi je postotak bio preko 50%, šteta što nema statistike u igri kako bih to mogao potvrditi kada mi nije palo na pamet samostalno brojati. Hrpica para pred novu ekspanziju raste, bit će otvaranja karata. Kada smo kod otvaranja karti, otvorio sam nagradu za igranje u tjednom brawlu i dobio sam upravo ovo što vidite s desne strane. I da, u golden obliku. Ne igram tu klasu kada igram kompetitivno, ali ova karta mi je jako draga zbog mehanike. Možda zbog nje jednog dana složim neki deck u kojoj je to centralna figura.

Diablo III

Kraj sezone se bliži, vrijeme je da odradim sve zadatke u njoj – Pavle je napravio većinu posla, meni ih je početkom tjedna ostalo 5. Na kraju tjedna jedan manje. S paragona 19 digao sam na paragon 39 u petnaest minuta, ostalo vrijeme sam igrao svoju demon huntericu Yaziru. Novi solo greater rift rekord (45), prešao sam paragon level 450 (skupio sam ih jedno 15) čak sam dobio i jedan predmet koji je bolji od onih koje imam. Odlučio sam malo opremiti svog Crusadera uz to što sam mu promijenio build – šteta što nisam imao vremena zaigrati ga dulje.

FIFA 16

Odigrao par partija, pred kraj sam sezone s Unitedom – ide mi bolje nego mom klubu u stvarnosti.

League of Legends

Odigrao sam par partija ARAMa, generalno sam igrao slabo, ali sam jednu partiju s Xerathom u kojoj sam zaista dobro igrao. Još impresivnije što je to bilo prvi puta što ga igram.


Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.