Kineski razvojni studio XD.com radi na mobilnoj igri imena Torchlight Infinite. I da, bit će akcijski RPG, ili hack and slash, ako vam je tako draže.

Torchlight 3 izašao je prošle godine, no nije uspio dohvatiti onaj uspjeh kao njegova dva prethodnika. Niti komercijalno, niti kod kritike. A noda je tu krenula sapunica. Echtra Games, koji su napravili igru, dobili su novog vlasnika. Zynga ih je kupila. Odradili su zadnji update u svibnju ove godine, zatim su ostavili igru u Perfect World Entertainment rukama, pošto oni posjeduju licencu. Kazali su kako će dalje koristiti licencu, a rezultat toga je ova igra.

IGN je prvi postavio trailer, kojeg sam vam postavio iznad, dok je ispod pogled na gameplay. Torchlight Infinite će imati 24 talenta i puno skillova s kojima ćete moći definirati lika kako vama odgovara, uz nekoliko bazni likova s kojima možete krenuti. Novi će dolaziti kako (i ako) igra bude imala podršku. Naglasak će biti na solo iskustvu, a radnjom će biti smještena 200 godina nakon radnje iz Torchlighta 2.

Kao netko tko je uložio dosta vremena, pogotovo u prvu igru, ovo mi izgleda kao veliki korak nazad za serijal. Možda ne i financijski, pošto je ideja ovo lansirati na mobitele – iOS i Android u 2022. godini. Želim očekivati sve najbolje…


One thought on “Torchlight Infinite je mobilni nastavak serijala

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.