Dodatne informacije (10/6/2016): Poljski razvojni studio Techland, koji potpisuje Dying Light, bit će Torment: Tides of Numenera izdavač. Poljaci su tek nedavno odlučili krenuti u izdavački posao, toliko nedavno da će im ovo biti prva igra. Najavljeno je kako će fizička verzija igre imati neke fizičke i digitalne dodatke, ali za sada nije bilo informacijama kakve.

Originalna vijest (10/6/2016): Odgode su postale sastavni dio ove industrije, nekada kako bi se izbjegle druge igre koje izlaze u isto vrijeme, a nekada zato što još nisu dovršene. U ovu drugu kategoriju spada nova odgoda za Torment: Tides of Numenera.

inXile se oglasio putem Kickstarter stranice i kazao kako Torment: Tides of Numenera dolazi  u prvom kvartalu 2017. godine. Originalni plan izlaska za vrijeme rekordne Kickstarter kampanje bio je prosinac 2014. godine. Nedugo zatim to je postalo prva polovica 2015. godine, zatim zadnji kvartal te iste. Pa je sve to prebačeno za 2016. godinu. U siječnju smo dobili Early Access verziju s naznakom kako će napokon izaći kasnije te godine.

Torment Tides of Numenera Q1 2017 screenshot

I kako iz studija kažu, to bi bilo ostvarivo, samo igra ne bi bila onoliko ispolirana koliko studio želi. Isto tako se zapinje i na lokalizaciji igre koja je dugotrajan i skup proces, no za to imaju tajno oružje u obliku za sada neimenovanoga izdavača. O kome se radi nisu htjeli govoriti, samo su kazali kako ćemo to saznati vrlo brzo. Možda čak i na E3? PC Games show bi bila dobra lokacija za takvu najavu.

Kako bi ublažili tu tranziciju, inXile će dati svima koji su uložili 20 dolara ili više za vrijeme Kickstarter kampanje pristup Early Access beti. Beta za sada radi samo na Windows platformi, što neće biti pretjerano drago Mac i Linux korisnicima.

 


Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.