CD Projekt je najavio kako radi na novoj Witcher igri.

Najava je došla putem Twittera gdje smo dobili jednu sliku, o kojoj ćemo malo kasnije. Uz to imamo još neke informacije. Ona najvažnija je da će igru pogoniti Unreal Engine 5, čime će se studio odmaknuti od vlastitog na kojem su napravili drugi i treći nastavak serijala. Uz tu suradnju, bilo je pitanje hoće li igra biti ekskluzivna za Epic Store, a samim time i za PC. Odgovor na to pitanje je ne. Bit će dostupna i za druge platforme. I to su sve konkretne informacije oko razvoja, vjerojatno nam je ostalo dugo vremena prije nego igra izađe, moje razmišljanje ide prema tome da neće biti prije 2024. godine.

Prva Witcher igra izašla je 2007. godine, dobila je svoj nastavak, Witcher 2: Assassins of Kings, 2011. godine. Serijal je kvalitetom rastao, a kulminacija toga bila je 2015. godine kada je izašao The Witcher 3: Wild Hunt, koji i danas slovi kao jedna od najboljih igri ikad napravljenih. U međuvremenu je serijal dobio i dva spin-off nastavka, Thronebreaker: The Witcher Tales, i samostalnu kartašku igru Gwent.

Vratimo se na medaljon risa, informacija koju je Robert Malinowski witcher. Što to točno znači nije još potpuno jasno, krenule su razne spekulacije oko toga, a jedna od glavnih je ta da bi Ciri mogla biti glavni lik igre. Kao varijacija na medaljon mačke


2 thoughts on “U izradi nova Witcher igra.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.