Sony je kazao kako će nam najaviti 7 igri, što za PlayStation 4 što za PlayStation VR (premda i za to možemo kazati da su PlayStation 4 igre) na ovogodišnjem Paris Game Week-u. Kada već nisu bili na Gamescomu da nam barem negdje pokažu što imaju u planu (iako imaju i Playstation Experience drugog vikenda u prosincu).

Što možemo očekivati? Što smijemo očekivati? Pa, saznat ćemo za malo manje od sat vremena (16:00 po našem vremenu), no dvije veoma popularne teme su vezane uz Media Molecule i njihovu igru Dreams o kojoj već neko vrijeme nismo čuli. Hoćemo li sada? Betu smo trebali dobiti još prošle godine pa nismo, a nismo ni ove. Na E3 nismo čuli ništa o tome i sada bi moglo biti pravo vrijeme. Osim ako igra nije zapala u toliko velike probleme da su je morali otkazati. Drugi želja, i to puno popularnija želja, je nova igra iz Sucker Punch radionice. Zadnji nastavak inFamous serijala izašao je 2014. godine, od tada pa do danas nismo čuli ništa o njihovim projektima. Mislim kako svi žele čuti na čemu rade, dugo se nagađalo kako oni rade Spiderman igru. Novi nastavak inFamous serijala ili nešto kompletno novo? Nadam se kako ćemo i to vidjeti. Smijemo se nadati i novom Gran Turismu? Sports je nedavno izašao, no prilično su jasno kazali kako to nije sedmica, što znači kako nas sedmica čeka negdje na putu. The Last of Us 2 nije nov, ali bi voljeli znati nešto konkretno…

Jedna od vrlo traženih stvari je backwards compatibility, ili igranje igra sa starijih PlayStationa na PS4. To je dugogodišnja želja i bilo je sasvim jasno zašto je nije bilo na startu – željeli su prodavati PS4 igre. No, sada kada je konzola po prodaji vodeća u generaciji, bilo bi dobro dati tu priliku igračima, od kojih mnogi imaju prilično bogatu kolekciju starih naslova, što na disku što digitalno.

Što će Sony sve pokazati? Pratite na videu ispod, ili kasnije pročitajte u članku.


Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.