Vampyr dobio još jedan video

Vampyr je igra koju zadnjih dana mnogi imaju na svom radaru. Akcijski RPG danas je dobio novi trailer koji pokazuje aspekt priče.

Igra koju potpisuje Dontnod Entertainment, a izdaje Focus Home Interactive, doći će nam 5. lipnja ove godine za PC, PlayStation 4 i Xbox One. Radnja igre je smještena u London 1918. godine, nakon kraja Prvog svjetskog rata doktor Jonathan Reid se vraća kući i pretvaraju ga u vampira.

Tu će se naći u jednom novom svijetu – tamnijem od onoga svima vidljivog pogođenog ratom i bolestima – podzemnog svijeta u kojem postoje tajna društva i nadnaravna bića, što je sada i on sam. Uz spletke u tom svijetu i dalje će probati naći soluciju za opaku bolest koja je pogodila građane.

Njegovo racionalno razmišljanje u sukobu sa željom za krvlju. Unutarnja borba u kojoj želi pomoći onima koje štiti, a istovremeno se želi nahraniti njima. Kako će ta unutarnja borba završiti? To će ovisiti o svakom igraču, njegovim željama i odlukama.

Vampyr izgleda jako zanimljivo i ambiciozno. Pretvarati druge u vampire, ulazak u kuću samo ako si pozvan… Meni nije visoko na listi želja pošto nikada nisam bio fan vampira te cijelog tog sklopa razmišljanja. No postoji dobar dio ljudi koji je i koji se veseli ideji i vremenu radnje same igre.


Odgovori

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.