Dodatne informacije #7 (16. rujan 2022.): Za kraj je ostalo predstavljenje lika zvanog Hunter. To je lik kojeg ćemo mi kreirati i s kojim ćemo igrati. Imat će tri tri različita smjera razvoja, kao i set karti za svaki od navedenih. Kako to točno izgleda? Video je ispod.

Dodatne informacije #6 (2. rujan 2022.): Marvel’s Midnight Sun je predstavio i Scarlet Witch. Wanda će biti fokusiranja na pametno pozicioniranje, više nego ijedan drugi do sada predstavljeni lik. Razlog tome je što se cijeli njen kit svodi na AoE napade, pa kako bi to maksimizirali, potrebno ju je smjestiti tamo gdje će napraviti najviše štete.

Dodatne informacije #5 (15. kolovoz 2022.): Meni jedan omiljenih junaka, Wolverine, je idući predstavljen za Marvel’s Midnight Suns, U ovoj igri će on biti tenk koji može primiti puno batina, regenerirati se što su razlozi zbog kojih neće protivnica biti lako s njime. A ako ga i uspiju srediti, za to ima odgovor, barem prvi puta.

Dodatne informacije #4 (9. kolovoz 2022.): Captain Marvel je prva dama na ovoj listi. Kod nje će se sve vrtjeti oko ‘binarne’ mehanike tijekom koje je jača i koju treba održavati kroz karte. Njena ideja je neki tenk koji radi enormne količine štete ako je u binarnom stanju.

Dodatne informacije #3 (4. kolovoz 2022.): Doctor Strange ja najnoviji lik predstavljen za Marvel’s Midniht Suns. Njegova uloga će biti puno više na tome da pomogne drugima, ali ne brinite, i ona će moći raditi ogromnu štetu protivnicima.

Dodatne informacije #2: (24. srpanj 2022.): Spider-man je dobio čast biti treći predstavljeni lik. Njegov fokus bit će na korištenje premdeta iz okoliša, kako za sebe, tako da namjersti stvari za druge superjunake koji su s njime na misiji. Bilo kao zaklon, bilo da nekoga tresne u glavu s njima.

Dodatne informacije (20. srpanj 2022.): Stiglo nam je novo predstavljanje superjunaka za Marvel’s Midnight Suns. Danas je na redu Iron Man, Tony Stark u svome metalnom ‘ljubimcu’. Njegov gameplay se jako veže u mehaniku korištenja karti, koja je osnova igre. Ideja je da on pojačava karte koje bi trebao maknuti iz ruke. Sve da u nekom trenutku napravi devastirajuće napade. Neke karte čak nemaju limitaciju koliko jače mogu postati.

Originalna vijest (11. srpanj 2022.): Firaxis je započeo seriju predstavljanja likova za njihovu nadolazeću taktičku RPG (tako je barem klasificiraju) kartaški baziranu igru Marvel’s Midnight Suns. Jednu u kojoj na Xcom način upravljate Marvel superjunacima kao bi pobjedili Lilith. Prvi predstavljeni lik je, a tko drugi nego, Captain America. Njegov gameplay se, čudna li čuda, dokusira oko štita. Kako za blokiranja tako i za probijanje protivničke obrane.

Marvel’s Midnight Suns na rasporedu je 7. listopada ove godine za PC, PlayStation i Xbox platforme, dok će Switch verzija doći nešto malo kasnije. Trenutno je odgođen, novi datum čekamo.


One thought on “Video: Marvel’s Midnight Suns – predstavljanje likova

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.