Activision Blizzard je najavio Warcraft Arclight Rumble – free-to-play kombinaciju tower offense i strategije za iOS i Android.

Igra će nuditi pet frakcija – Alliance, Horde, Beast, Blackrock i Undead – svaka sa svojim sposobnostima i specijalnostima. Igra će imati preko 70 mapa i 60 heroja koje ćete moći koristiti jednom kada igra izađe. Vjerojatno će toga biti više ako bude uspješna. Ako. Pošto reakcije nisu dobre. Predstavljanje nam je pokazali trailer i gameplay, kojeg sam vam postavio u video.

Moja očekivanja za igru su bila veoma nisko. Ne sviđa mi se što i kako Blizzard radi zadnjih nekoliko godina, ne sviđa mi se način na koji mobilne igre funkcioniraju. Ono što Warcraft Arclight Rumble nudi izgleda kao Clash of Clans kopija, a to je sigurno direkcija koja me ne zanima. Vizualno mi izgleda katastrofa. Da, cartoonish je, ali to nikada nije bio problem. Warcraft je počeo s time. Izgleda jeftino, kao da su uložili minimalno truda u to, samo za neku brzu zaradu.

I na kraju je možda najbolje pitanje kome će se ovo svidjeti? Warcraft fanovi nisu oduševljeni, ako je suditi po pluginu koji gleda koliko YouTube video ima dislajkova (nakon što je YouTube to ukinuo da se javno vidi), to čini oko 80-90% interakcije na taj video. S druge strane, ljudi koji nisu povezani uz serijal, to će biti samo jedna mobilna igra koja izgleda kao i neke druge na tržištu.


Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.