Angles of the Zariman je dobio datum izlaska. Warframe će dobiti spomenutu nadogradnju 27. travnja ove godine. Zariman Ten Zero, Orokinski svemirski brod koji je svojedobno nestao, nas čeka kako bi ga vratili pod kontrolu. Chrysalith će biti novi socijalni hub na njemu, dok ćemo na tom brodu dobiti vlastitu kabinu koju ćemo moći uređivati.

Originalna vijest (16. ožujak 2022.): Digital Extremes je najavio najnoviju nadogradnju za WarframeAngels of the Zariman.

Nakon što su prošlu godinu završili uz The New War, do sada najveću nadogradnju za igru, vrijeme je da krenemo u 2022. godinu. Angels of The Zariman će nastaviti s jakim fokusom na single player aspekt igre, uz naglasak na kampanju. Igrači će ići na Zariman Ten Zero, veoma važan brod u Warframe svijetu koji je svojedobno nestao. U nekom trenutku tijekom priče taj će brod postati baza iz koje ćete kretati na nove misije.

Dolaze i tri nova tipa misija – Void Flood, Void Cascade i Void Armageddon. Dolazi i novi Warframe nazvan Gyre, sa čime je broj istih došao do 49. Jedna od značajnih stvari bit će dobivanje i uređivanje vlastite sobe na Zarimanu, opcija koja je popularna u skoro svakoj igri u kojoj se pojavi. I sve to stiže tijekom travnja, točan datum ćemo saznati naknadno.


Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.