Ako volite Warhammer 40k igre onda je Warhammer 40,000: Gladius – Relics of War jedna koju morate imati na radaru. Pogotovo ako su strategije na poteze žanr kojeg volite.

Pogled na trailer odmah pokazuje Civilization vibru koju igra ima (i to onu petog nastavka serijala), čak bih rekao i malo Endless Legend ideja, kada se pogleda na grad. Znači očekuje nas dobri stari 4X stil. To ne treba čuditi, njemački Proxy Studios za sada iza sebe ima samo jednu igru – Pandora: First Contact – koja također spada u 4X igre, te također vuče inspiraciju iz Civilization serijala. Izdavač igre bit će Slitherine, kompanija koja izdaje jako puno strategija.

Na samom startu igra će imati četiri frakcije – Astra Militarum, Space Marines, Orks i Necrons su najavljene. Osim solo igranja bit će zastupljen i multiplayer, i to je otprilike ono što imamo od informacija. Barem za sada. Najavljen je Twitch stream za 1. prosinac u 20:00 po našem vremenu, kada bi mogli saznati nešto više i nešto konkretnije informacije.


Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.