Dodatne informacije 1 (8/6/2016): Još grešaka znači još Watch Dogs 2 informacija. Opet reklama, ovog puta jedna koja se vrti na Twitchu. I dok je ista maknuta, internet je bio brži te je sada možete vidjeti u tweetu ispod.

https://twitter.com/Fobwashed/status/740412510654898176

Sam video ne daje puno novih informacija – datum, lokaciju i činjenicu kako ćemo imati novog protagonista već znamo. Dodatne informacije trebali bi saznati danas u 18:00 kada bi trebala biti premijera trailera.

Dodatne informacije 1 (7/6/2016): Greške se dogode, a onda imamo neslužbene informacije – Watch Dogs 2 trebao bi izaći 15. studenog ove godine s radnjom smještanom u San Francisco.

Informacija se pokazala kao reklama na IGN-u, možete je vidjeti na slici pošto je ista vrlo brzo maknuta. Na njoj vidimo poznati nam Golden Gate Bridge i novog protagonista, nešto na što će se malo tko buniti – Aiden Pearce nije bio lik koji se pamti i koji osvaja publiku koja igra s njime.

Watch Dogs 2 IGN reklama

Datum odgovara onome kojeg inače ima Assassin’s Creed serijal koji ove godine nema svoj nastavak. Sve ovo trebalo bi postati službeno sutra u 18:00 po našem vremenu kada bi trebao stići prvi trailer za Watch Dogs 2.

Originalna vijest (6/6/2016): Svi traže svoje mjesto pod suncem prije nego E3 krene. Tako je i Ubisoft pustio teaser za Watch Dogs 2. Objava je na rasporedu za dva dana.


Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.