Dodatne informacije (19/2): Taman napišeš vijest, provjeriš da li su iz Paradoxa službeno objavili, vidiš da nisu i objaviš. Minutu kasnije dođe službena objava kako Age of Wonders: Planetfall dolazi 6. kolovoza, baš kao što su glasine kazale. PC, PlayStation 4 i Xbox One.

Originalna vijest (19/2): Age of Wonders: Planetfall je izgleda bliže nego što smo mislili. Prema informacijama koje nudi Microsot Store igra nas očekuje u kolovozu ove godine.

Dva su glavna linka, prvi je pre-order za Xbox One verziju (prvi igru unutar serijala koja dolazi na konzole) koji kaže 6. kolovoz, drugi je blog Major Nelsona koji kaže dan ranije. Disparitet nije čudan pošto još uvijek pojedine igre znaju izaći nešto ranije u Americi u odnosu na ostatak svijeta.

Triumph Studios je odlučio malo začiniti Age of Wonders serijal, sredinom prošle godine su najavili kako uz Planetfall idu u futurističke vode, dok bi baza igre trebala ostati na gradnji carstva u strategiji na poteze. Informacije kažu kako će igrati tri različita izdanja, od kojih će ona skuplja imati nešto kozmetike, kao i season pass za buduće ekspanzije.

Usprkos svemu to su samo glasine, sada samo čekamo službenu objavu.


Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.