Dodatne informacije (6/12): Stigle su informacije kako će Holiday Ops 2022 događaj izgledati, ispod postavljeni video pokazuje što i kako možete ostvariti. Ili možete pročitati na službenoj World of Tanks web stranici. Dobivati ćete zadatke od Arnija, a možete otključati lika s njegovim glasom, kao i mnoge skinove za vaše tenkove. Holiday Ops 2022 počinje 9. prosinca, a završava 10. siječnja iduće godine.

Originalna vijest (3/12): Evo jedne kolaboracije koju nisam očekivao. Arnold Schwarzenegger i World of Tanks. Da, onaj Arnold kojeg znate iz Terminatora i koji je bio guverner Kalifornije. I da, onaj World of Tanks koji već čitavo desetljeće ima jako mjesto na MMO tržištu.

On će biti dio Holiday Ops događaja unutar igre. Sezonski događaj povodom blagdana koji je godišnja tradicija. U njemu možete urediti virtualno selo, a kroz to će vas voditi Arnold. Lani je tu čast imao Chuck Norris. Trenutno nema informacija što će ovogodišnji događaj nuditi, niti kada će krenuti, no Wargaming je kazao kako će ubrzo podijeliti te informacije.

Povodom događaj izašao je i video u koje Arnold odlazi u selo na poziv malog Johnnya, samo odlazi 30 godina prekasno. Kada mali Johnny već ima svoje mališane.

Ono što nisam znao, a saznao sam pišući ovo je da Arnold posjeduje tenk. Kupio je M-47 Patton koje je vozio sa 18 godina dok je služio u austrijskoj vojsci.


Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.