Prema informacijama koje dolaze, Bethesda bi mogla imati vrlo zanimljivu E3 konferenciju.

Glasine trenutno spominju četiri igre: The Elder Scrolls 5: Skyrim remasterirana verzija za Xbox One i PlayStation 4 je prva od njih. Nekako mislim kako je prerano za šesti nastavak serijala, iako je potpuno neupitno kako ćemo ga u nekom trenu dobiti, a ponovo prodati poboljšanu verziju je ono što ionako pola industrije radi.

Iduće tri imaju brojku dva u imenu: The Evil Within 2, Wolfenstein 2 i Prey 2. Za prve dvije potpuno je jasno zašto ih se spominje – prvi nastavci serijala napravili su dobar posao i potpuno je logično kako će kompanija htjeti kapitalizirati na tome. Dok je Prey 2 potpuno drugačija priča. Najavljen prije pet godina, trailerom koji je brzo osvojio fanove (kojeg sam vam postavio na dno), postao je još jedna igra koja je netragom nestala nakon toga. Glasine su govorile o problematičnom razvoju, pa čak i prekidu istog. Izgleda kako su se zvijezde posložile i kako ćemo imati priliku vidjeti novu ideju na konferenciji.

Van toga, znamo kako dolazi Dishonored 2 – to nije glasina to je službeno. Osobno očekujem kako ćemo čuti o još pokojem DLCu za Fallout 4, a dio mene misli kako je samo pitanje vremena kada će Bethesda povući okidač i podići Quake serijal iz mrtvih. Ne vjerujete? Podigli su Wolfenstein, nedavno i Doom. Quake je idući logičan korak.


Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.