Paradox je najavio i mnoge nove nadogradnje za postojeće igre na PDXCON 2018. Kako ne bih pisao svaku posebno, evo jedna vijest u kojoj se nalaze sve.

Počinjemo s Crusader Kings 2 i njegovim DLCom Holy Fury. Naglasak na religiju, inspirirano Sjevernim križarskim ratovima protiv paganskih zemalja današnje Skandinavije.

Europa Universalis 4 dobiva DLC imena Dharma uz pomoć kojega ćemo krenuti na put za Indiju. Novi opcije za vlade uz reforme, opcije za trgovinu, te slon u traileru. Dolazi kasnije ove godine.

Hearts of Iron 4 je najavio Man the Guns koja će biti najdraža svima onima koji vole more. Ipak je dvije trećine naše kugle prekriveno vodom, pa kada dođe do sukoba tako kreće drugačiji ratni ples nego na kopnu. Sve to će biti fokus ove nadogradnje.

Uz to, treba napomenuti kako se je Hearts of Iron 4 priključio igrama iz prethodna dva paragrafa – igra je premašila milijun prodanih primjeraka.

Distant Stars za Stellaris je jedini koji ima datum izlaska – 22. svibanj. 50% više anomalija, mnogo novih sistema za istražiti, tri nova leviathana, dva će funkcionirati kao svemirski zmajevi iz prethodnih ekspanzija, treći će biti prilično drugačiji. Jedna velika novina je L-Cluster zviježđe koje je odvojeno od ostatka galaksije, a do njega se dolazi kroz L-Gates, koja morate naći i popraviti prije nego ih koristite. Uz to dolazi 2.1 update za sve, neovisno kupite li DLC ili ne, a o njemu više tu.


Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.