Brzinski blok Switch vijesti:

InXile studio je prilično zauzet, radi se Bard’s Tale 4 i Wasteland 3, no radi se i na još nečemu, a to nešto nam je preko prilično jednostavnog tweet teasa pokazao šef studija Brian Fargo. Slika govori više od tisuću riječi, no ako ipak želite riječi – izgleda kako će Wasteland 2: Director’s Cut ubrzo na Switch konzolu.

Također to kazuje kako bi ubrzo mogli vidjeti još pokoji izometrijski RPG na toj konzoli, pogotovo zato što su neki hitovi žanra unazad par godina već završili na Xbox One i PlayStation 4 konzoli. Kao Pillars of Eternity i Divinity: Original Sin.

Payday 2 dobio je datum izlaska za Switch – Europa će ga dobiti 23. veljače, dok će Sjeverna Amerika morati pričekati koji dan dulje, tamo izlazi 27. veljače. Igra će izaći u digitalnom i u fizičkom izdanju, premda još nemamo cijenu. Baš kao što ne znamo niti što će sve sve paket uključivati, pošto je igra dobila preko 150 updejtova (dio besplatna dio ne) od kada je izašla za PC 2013. godine.

Kada već govorimo o cijeni, Rocket League je pokazao kako nije sve baš bajno. Digitalno igra košta 20 dolara, no fizičko izdanje koje će doći sredinom siječnja bit će duplo skuplje. Bit će skuplje i od fizičkih izdanja za druge platforme, uz identičan sadržaj (isti DLCovi). Razlog? Razvojni studio objasnio je kako su se morali odlučiti za to zbog cijene Switch cartridgea.

I za kraj, Xenoblade Chronicles 2 dobiva update koji će se fokusirati na minimapu u samoj igri, koja je bila prilično kritizirana.


Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.