Stigla je najava besplatnih igri koje dolaze u sklopu PlayStation Plus programa za studeni. It će to tri igre, dvije za PlayStation 4 i jedna za PlayStation 5.

Krenimo s PlayStation 5 naslovom – Bugsnax je ta igra. Otok u kojem morate skupljati bića koja su pola kukci – pola hrana kako bi pomogli seljanima, baš kao što možete vidjeti u novom traileru ispod. Jako zanimljiva odluka, pošto je ovo jedan od naslova koji nije baš dobio puno reakcija.

Prilikom prelaska iz PS3 u PS4, preko web stranice ste mogli ugrabiti igre za noviju konzolu, iako istu još niste imali, jedino je bilo potrebno biti pretplatnik. Vrlo vjerojatno će biti izvedivo i ovog puta, a to možete pogledati i uz novi PS App koji je dostupan preko App Storea i Google Playa.

PlayStation 4 korisnici dobivaju dvije igre, a kako će te igre biti igrive i na PS5, tako ih i oni dobivaju. Prva je meni veoma draga igra Middle-earth: Shadow of War, jedna od malobrojnih u kojoj sam skupio platinum trofej. Jedna koja nas vodi u Međuzemlje, uz Nemesis sistem gdje protivnici napreduju kada vas ubiju.

Druga je Hollow Knight: Voidheart Edition, indie platformer koji dolazi sa dodatnim sadržajem uključenim u ovu ponudu.


Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.