Call of Duty: Black Ops 4 krenut će u prodaju već ovog četvrtka u 18:00 po našem vremenu, javili su nam iz Sancta Domenice, službenog distributera igre za našem područje.

Razlog je prilično jednostavan, Activision i Treyarch su najavili kako će igra dobiti Day 1 patch od oko 50 GB. Poradi toga izdavač je odlučio pustiti igru dan ranije u prodaju, kako bi svi oni koji kupe fizičku kopiju mogli na vrijeme skinuti spomenuti patch. I to ne samo kod nas, nego već vidim informacije kako će se to dogoditi i u nekim drugim državama. Naravno, pod uvjetom kako vam je Internet dovoljno brz za skinuti spomenutu količinu podataka u tom vremenu. Kako kod nas ne bi bilo ponoćne prodaje, najranije što bi mogli kupiti Black Ops 4 bi bilo u petak ujutro, što znači kako ovako možete doći do njega otprilike pola dana ranije.

No čak i ako skinete u ekspresnom roku, informacije kažu kako nećete biti u stanju zaigrati igru prije ponoći. A kako Black Ops 4 nema kampanju, znači kako ste ovisni isključivo o online igranju, a ako se serveri ne otvore, nema načina da ranije zaigrate. I dok nema kampanje, ovog puta ima Battle royale moda, kao i 14 različitih mapa, od kojih je 10 potpuno novo, dok su četiri već od ranije poznate.


Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.