Došlo je to doba godine, ono u kojem kreću glasine oko toga kako će se zvati iduća Call of Duty igra i što će se u njoj događati. Prema informacijama koje su se pojavile na redditu, ovogodišnje izdanje zvat će se Infinite Warfare s radnjom smještenom u svemiru. Da, dobro ste čuli – ratovanje u svemiru dolazi, teško se je ne sjetiti dana kada je serijal počeo u Drugom svjetskom ratu.

Infinite može imati veze i s imenom studija koji ga izrađuje – Infinity Ward je originalni studio iza franšize, danas jedan od tri od kojih svako izrađuje svoj posebni podserijal, neki bi rekli i najlošiji od sva tri koja trenutno rade na Call of Duty serijalu.

Dodatne informacije kažu kako je datum izlaska 4. studeni ove godine, što nije neko iznenađenje pošto svake godine dolazi početkom 11. mjeseca. No novost koja može i ne mora biti točna je Modern Warfare Remastered koji bi mogao doći s igrom. Dvosjekli mač ako mene pitati, bit će sjajno zaigrati igru koja je ponovo revolucionarizirala žanr, ali postoji problem da bi zbog svoje popularnosti mogla biti popularnija nego novi nastavak.

Prema nekim nagađanjima točne informacije bi trebali saznati idući tjedan, tada bi navodno Activision trebao objaviti novi Call of Duty.

Moje mišljenje oko svega ovoga je potpuno jednostavno – nemam ništa protiv godišnjih nastavaka kada kvaliteta zbog toga ne pati, ali Call of Duty serijal je tu puno izgubio. Svaki novi nastavak izgleda kao kozmetička nadogradnja prethodnika i volio bih vidjeti pauzu. Štancanje na traci ubija svo uzbuđenje oko najave novog nastavka, a vjerujte mi kako ga je nekada bilo.


One thought on “Call of Duty Infinite Warfare bi trebao biti iduća igra u serijalu

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.