Cities: Skylines nam dogodine dolazi u VR izdanju, najavio je razvojni studio Colossal Order. Nazvana je Cities: VR i dolazi iduće godine na Oculus Quest 2.

Neki dan pojavila se objava kako će biti ubrzo biti neka najava vezana uz Cities: Skylines, odmah sam se ponadao kako se radi o nastavku igre. Novi DLC bi bio dobra opcija, ali Cities: Skylines 2 bi bio najbolja. Već neko vrijeme ga fanovi očekuju, ali za sada ništa. VR verzija mi nije bila ni na kraj pameti, djelomično zato što me VR ne zanima baš previše. Ali ima onih koje zanima.

Cities: VR potpisuje Fast Travel Games. I u ovaj projekt su ušli kako bi prenijeli urbano planiranje i kreiranje grada u VR. Očekujte sve one stvari koje su učinuli igru popularnom, postavljanje cesta, kontroliranje promet na istima, odabirima gdje će biti urbane zone, a gdje industrija. Nadzor nad čitavom ekonomijom i više. A ako vam pogled iz ptičje perspektive nije dovoljan, moći ćete imati i personalni pogled te iz blizine vidjeti kako vaša kreacija izgleda.


Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.