Ljeto je, a to znači velik patch za Civilization 6, kao i za svako godišnje doba od kada je igra izašla. A baš kao i svaki puta do sada, dobili smo i novu civilizaciju (naravno, u obliku DLCa). Ovog puta je to Nubia, čime sada imamo 24 civilizacije i 25 različitih lidera (samo Grčka za samo ima dva) – kompletan broj sa svim DLCovima.

Uz standardne promijene balansa, kao jedna od velikih stvari koje ovaj update donosi je toliko tražena opcija restarta mape. Pokrenuli ste igru, no niste zadovoljni pozicijom koju ste dobili? Ili ste igrali nekoliko krugova, te vam se ne sviđa situacija u kojoj se nalazite? Nema problema, sada možete restartati mapu sa istim postavkama bez da se vraćate u početni izbornik i ponovno namještate sve kako bi pokrenuli igru. Možda se čini kao sitnica, ali će itekako pomoći. Kompletan popis nalazi se ovdje.

Ovo sve je prilično dobar razlog da ponovo instaliram Civ 6. Probam neku od novih civilizacija, a i da probam sve Workshop podršku koja je došla od kada sam zadnji puta igrao igru, što je bilo oko njena izlaska.


Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.