Update: Evo ga, ovako izgleda Gran Columbia. I izgleda prilično jako!

Update: Stigle su prve informacije za Maya civilizaciju. Neću kazati da mi na prvu izgledaju kao najzanimljivija opcija.

Civilization 6 ipak nije došao svome kraju. Nakon dvije ekspanzije i tri i pol godine, igra iz kultnog serijala dobiva Season Pass.

The New Frontier season pass će kroz idućih godinu dana, u šest intervala od dva mjeseca (osim ako ne bude kašnjenja) donositi novi sadržaj. Dio će biti besplatan za sve, no dio će biti iza zida plaćanja. Ako se odlučite preći taj zid čeka vas osam novih civilizacija, devet novih lidera i šest novih modova igranja.

Prvi DLC će donijeti dvije civilizacije – Maya i Gran Columbia nam dolae, premda još nisu najavili koji će lideri ih predvoditi. Dok će nam u drugom doći Etiopija. Prvi mod koji dolazi je Apocalypse mod u kojem vam i meteor može uništiti grad, a spominju se još šumski požari i Bermudski trokut, a vjerojatno ih ima još. Stižu novi City-Stateovi, resursi, prirodna čuda. A do kraja ovog putovanja nas čekaju potencijalno nove jedinice, čak i novi distrikt.

Svaki DLC će se moći zasebno kupiti, no ako odlučite uzeti cijeli Frontier Pass on će vas koštati 40 € te će biti dostupan na svim platformama na kojima je i igra dostupna. Ako uzmete paket dobit ćete i Persona pack u kojem Teddy Roosevelt i Catherine De Medici imaju nešto drugačiju osobnost. Još nisam siguran kako će to funkcionirati u igri, no svakako je zanimljiva ideja.

Cijena odgovara cijenama ekspanzija, i dok će se nekima to činiti puno, pošto je najavljeno kako neće biti novih sistema, meni je itekako prihvatljivo s obzirom na količinu vremena koliko sam već utrošio u ovu igru. I koliko još planiram utrošiti u budućnosti.


Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.