Civilization 6 Gathering Storm je sve bliže. Točnije, ostalo nam je dva dana do Valentinova, dana kada igra izlazi. I dok su neke recenzije vani, one kod medijskih kuća Sjeverne Amerike, mi u Europi se moramo još malo strpiti. I dok polako grizemo nokte, evo kratak pregled (i hrpa videa) koji nam govore o tome što nas sve čeka u igri. Točnije, u drugoj ekspanziji za igru.

Glavni fokus ove ekspanzije bit će na prirodi – poplave, erupcije vulkana, tornada ili pak prevelika količina CO2 u kasnijim razdobljima kroz potrošnju energije i emisije svega toga što nije zelena energija. Uključujući i katastrofe nuklearnih elektrana. To su samo neki od problema koji će nas dočekati i zbilja mi se sviđa što su dodali taj aspekt u igru pošto je globalno važan.

Gradit ćemo prolaze kroz planine, a dolaze nam i neke opcije koje će povezivati različita mora, nove opcije diplomacije kao svjetski kongres. No mislim kako je ono važnije to što nam dolazi 8 novih civilizacija i 9 vođa. Ispod sam vam postavio njihova predstavljanja kako su dolazila. Prilično me iznenadila Eleanor i odluka da imamo jednog vođu za dvije nacije, kada smo već imali više vođa za istu naciju (što mi je žao što nikada nisu do kraja uložili u to, nadao sam se kako će do kraja Civilization 6 ciklusa biti nacija koje imaju i po četiri ili pet lidera). Trenutno mi se čini kako ću prvu partiju započeti sa Švedskom, no o tome ubrzo…


Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.