Civilizacija #9 (7/8): Sve je spremno za izlazak igre (koji je sutra!!!). Znamo i zadnju civilizaciju koju ekspanzija donosi. Zulu civilizacija će biti ratoborna, čudna li čuda, a predvodit će ih Shaka. Time nastavlja svoj niz u kojem nije propustio niti jedan nastavak serijala, premda je pokoji puta došao tek u ekspanziji.

Civlizacija #8 (2/2): Kao broj osam dolaze nam Mapuche (današnje područje Čilea) koje predvodi Lautaro. Diplomacija, lojalnost i bonusi protiv protivnika koji su u zlatnom dobu su njegovi aduti.

Civilizacija #7 (24/1): Škotski nacionalni heroj Robert the Bruce predvodi Škotsku. Rat za oslobođenje koji donosi bonuse, Highlander kao posebna jedinica te golf tereni (!) kao njihov improvment. Mislim kako će on biti prilično popularan izbor igračima.

Civilizacija #6 (9/1): Na dvije trećine puta smo, a tu nam se otkrila Gruzija koju predvodi Tamara Gruzijska. Njen fokus bit će na religiji i korištenju zlatnih doba za prosperitet civilizacije.

Civilizacija #5 (2/1/2018): Cree je iduća civilizacija, koja popunjava kvotu za ono što volim zvati ‘Indijancima’. Predvodi ih Poundmaker, a njegova snaga biti će u trgovini i diplomaciji.

Civilizacija #4 (27/12): Indija dobiva drugog lidera – Chandragupta. Time će Indija postati druga civilizacija koja će imati alternativni izbor. Pogotovo ako želite ratovati, dok će Gandi biti suprotnost te prosperirati u razdoboljima mira.

Civilizacija #3 (19/12): Mongolija i Džingis-Kan dolaze u Civilization 6. Njihovu snagu prilično dobro opisuje Shakespeareov citat ‘Konja! Kraljevstvo za konja! – njegova snaga bit će u ratovanju (čudo, zar ne?), a kao centar toga bit će jedinice na konjima.

Civilizacija #2 (12/12): Seriju nastavlja Nizozemska koju predvodi još jedna kraljica – Wilhelmina, koja je vladala čak 58 godina, najdulje u povijesti te monarhije. Fokus civilizacije bit će na vodu – bonusi iz rijeke, gradnja tilova uz obalu (uz veliko pitanje može li se preko njih kretati, što nam video nije otkrio), jaku flotu te trgovačke bonuse na lojalnost.

Civilizacija #1 (7/12): Već smo prije saznali kako će nam Cvilization 6 ekspanzija Rise and Fall donijeti 8 novih civilizacija i 9 novih vođa. Firaxis je svaku trenutno dostupnu u igri predstavio kratkim videom pa je pretpostaviti kako će to napraviti u ekspanziji. Štoviše, predstavio nam je prvu, a ovaj članak ćemo ažurirati kako nove budu objavljivanje.

Prva je Korea koju predvodi Kraljica Seondeok, po navedenom njen će naglasak biti na znanost, imat će bonus za guvernere, a posebna jedinica bit će joj Hwacha. Što će još imati i kako sve to izgleda na djelu pogledajte u videu ispod.


One thought on “Civilization 6 Rise and Fall civilizacije

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.