Još jedna odgoda. Ovog puta je Sega ta koja je kazala kako njihova nadolazeća strategija Company of Heroes 3 ipak neće doći ove godine. Doći će tri mjeseca kasnije nego što je bilo planirano – 23. veljače 2023. godine.

Razlog je standardan, igra ne zadovoljava standarde koje naši igrači očekuju od serijala. Želimo popraviti probleme kako bi imali najbolje moguće iskustvo. Kao što kaže skoro svaka PR objava neke odgode. Informacije dolaze iz testiranja i povratnih informacija koje su dobili od igrača koji su uključeni u isto.

Nemojte očekivati dodatne stvari koje će biti dio igre jednom kada ista izađe. Ovo je isključivo odgoda zbog poliranja i popravljanja problema, iz Relica kažu kako je sadržaj koji će činiti konačnu igru definiran i neće biti nikakvih dodataka. Vjerojatno će ih biti nakon izlaska igre u obliku DLC sadržaja.

Kad smo kod sadržaja, u ekskluzivnom razgovoru za IGN, predstavili su kako će izgledati podrška za modiranje same igre. Nešto što im je dosta važno u samom razvoju i podršci nakon samog izlaska.


Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.