Death Stranding, PlayStation 4 ekskluziva, iza koje stoji tvorac Metal Gear serijala, Hideo Kojima, napokon ima datum izlaska – 8. studeni ove godine. Time su potvrđene sve glasine koje su govorile kako se radi o igri koja će izaći ove godine.

Kompletnu najavu smo dobili u novom traileru, koji nam je malo bliže približio što igra je, dok nam istovremeno nije baš odgovorio što će igra biti. Pošto sve i dalje izgleda prilično suludo.

Vidjeli smo istraživanje, neke sulude opcije za svakodnevne stvari, kao ljestve koje se enormno prošire. Vidjeli smo motore, stealth, kao i borbu prsa o prsa, te i pucanje i trećeg lica. Zapravo svega po malo, dok ispada da je ona beba koja se toliko puta pojavljivala neki most koji spaja naš svijet s nekim demonskim svijetom, ili nečim sličnim tome.

Na PlayStation Blogu Hideo Kojima je kazao par riječi o igri, u njima govori kako je ovo novi tip akcijske igre, spominjanje povezivanje izoliranih gradova i fragmentiranog društva. Te da ćemo kroz igranje igre shvatiti pravo značenje stvaranja veza s drugima. Na blogu je kompletan tekst, možda će vama biti smisleniji i saznate nešto malo više o tome što će Death Stranding biti.


Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.